top of page

PREHRANSKO

SVETOVANJE

Skupaj z vami:

  • Opravimo izmero struktura vašega telesa na napravi Body composition monitor in diagnostičen posvet.

  • Sestavimo individualni program spremembe vaših prehranjevalnih navad in življenjskega sloga.

  • Pripravimo osebni prehranski načrt.

  • Vodimo in spremljamo vaš napredek na poti do željenega cilja.

  • Naučimo vas, kako ohranjati pridobljene rezultate skozi vse življenje.

SPLOŠNO
SVETOVANJE

Namenjeno je vsem, ki si želijo spremeniti svoje prehranjevalne navade in na naraven način izboljšati zunanji videz ter notranje počutje svojega telesa.

SVETOVANJE
ZA OBDOBJE
V NOSEČNOSTI

V obdobju nosečnosti nudimo pomoč pri sestavi uravnotežene prehrane za vas in vašega dojenčka.

SPECIFIČNA ŠPORTNA PREHRANA

Svetovanje je namenjeno vrhunskim in rekreativnim športnikom iz različnih področij športa, z namenom, da jim z ustrezno prehrano pomagamo izboljšati športne rezultate in dolgoročno prispevati, k boljši prehranjenosti telesa in ohranjanju zdravja tudi po končani karieri.

SVETOVANJE
ZA IZGUBO
TELESNE TEŽE

 

Namenjeno je vsem, ki si želijo na zdrav način izgubiti odvečne kilograme in se naučiti tudi, kako ohranjati zdravo telesno težo ter lep in mladosten videz skozi vse življenje. 

SVETOVANJE ZA ZDRAVO PRIDOBIVANJE DODATNE TELESNE TEŽE

Je namenjeno tistim, ki želijo zaradi prenizke telesne teže ali zdravstvenih težav na zdrav in pravilen način pridobiti nekaj dodatnih kilogramov in tako okrepiti svoje zdravje in samopodobo.

PREHRANSKO SVETOVANJE PRI INTOLERANCAH IN ALERGIJAH

Namenjeno je vsem, ki imajo določene intolerance  (gluten, laktozo) ali alergije na posamezno vrsto živil ali snovi v živilih in potrebujejo vodeno dietno prehrano.

SVETOVANJE
ZA OBDOBJE PO
NOSEČNOSTI

Namenjeno je vsem, ki si želijo spremeniti svoje prehranjevalne navade in na naraven način izboljšati zunanji videz ter notranje počutje svojega telesa.

SVETOVANJE ZA DEBELOST IN NEUSTREZNE PREHRANJEVALNE NAVADE PRI OTROCIH

Je namenjeno otrokom, ki imajo prekomerno telesno težo in neustrezne prehranjevalne navade. Skupaj s starši jih naučimo, kaj, kdaj in koliko hrane zaužiti, da jim omogočimo zdrav in pravilen razvoj.

PREHRANSKO SVETOVANJE V OBDOBJU MENOPAVZE

Obdobje menopavze je zaznamovano z veliko spremembami tako na fizičnem kot duševnem področju. Ženskam zato nudimo individualen program za naravno premagovanje in lajšanje težav v obdobju menopavze.

PREHRANSKO SVETOVANJE
OB ZDRAVSTVENIH TEŽAVAH

Visok krvni tlak, sladkorna bolezen, debelost, srčno-žilne bolezni, izboljšanjedelovanja imunskega sistema, bolezni in težave s prebavili (zaprtje,napenjanje, bolečine v predelu prebavil, hemoroidi, diareja …), težave s povišanim holesterolom, slabokrvnost, hormonske spremembe (težave s ščitnico, težave v adolescenci, menopavzi), svetovanje in prehranska podpora ob težjih boleznih, svetovanje in prehranska podpora za izboljšanje fizičnega stanja in okrevanja po boleznih

bottom of page